2008 menai Kaune

By skrandis, 2008/03/11

Menai dutūkstančiaiaštuntuosiuose metuose

2008.02.16
Tradicinis Dangaus renginys skirtas Vasario 16-ai “Auszra 16“. Kaip visada, su puikia alternatyvia muzika, kaip visada, su patriotine pagarba, ir kaip visada, smagioje kompanijoje.

2008.02.22
Dėl remontų negalėdamas organizuoti VDU klube “Sesija” kartu su Andriumi (PB8) suorganizavome VY gyvai garsiojo video menininko Henriko Gulbino palėpėje (Kęstučio g. 6, Kaunas). Scenoje buvo „a.f.w.i.“, „Clubmikshys, Lys, PB8 ir Patris, Dublicate narys Pablik, Kimo Arbas bei Gana2i.

2008.03.05
Nac.M.K.Čiurlionio dailės muziejaus padalinio M.Žilinsko dailės galerijos rūsių koridoriuose jau keletą metų veikia ekspozicija “Muziejus neregiui”, skirta akliesiems arba norintiems pajusti aklųjų gyvenimo sąlygas. Niekur per daug nereklamuoja, niekur per daug nežinoma. Kurioje daug įvairių objektų, kuriuos galima liesti, išgirsti ar kaip kitaip pajusti.

2008.03.08
VDU klube “Sesija” kovo 08 d. svečiavosi Japonijos ir Lietuvos perkusininkų projektas SoloDuo – Satoko Aoki (marimba, vibrofonas) ir Tomas Dobrovolskis (varinis Gaublys, Stiklas, perkusija). VDU bendruomenei ir svečiams atlikėjai pristatė autorines kompozicijas ir šiuolaikinių kompozitorių, kuriančių muziką perkusiniams instrumentams, kūrinių bei džiazo standartų interpretacijas.

2008.03.11
Nepriklausomybės atkūrimo dienos proga rodėme ir žiūrėjome Jono Vaitkaus filmą „Vienui vieni“. Prieš seansą žodį tarė Kauno vicemeras S.Buškevičius. Taip pat buvo renkami parašai žmonių, pritariančių „Romuvos“, kaip nekomercinio kino centro, veiklos tęstinumui.

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.