Pirma vieta. Pagaliau :]

By skrandis, 2010/03/13

Kovo 11-ai skirtas trečiasis kasmetinis keturių komandų krepšinio turnyras „NeLKL“ (Nepriklausomų lietuvių krepšinis Liuksemburge) sėkmingai įvyko. Šį kartą Liuksemburgo lietuviai nusiteikė šiek tiek rimčiau ir pagaliau pagriebė tai, ką anksčiau bičiuliškai dalindavo atvykusiems svečiams – pirmos vietos taurę! Tuo pačiu lietuviai prisidėjo ir prie mano asmeninės bėdos panaikinimo – “antros vietos prakeikimo”. Turnyras gal ir nesigavo toks draugiškas, kokio gal tikėtasi, bet buvo smagus ir iškilmingas.

Himnu prasidėjusiame turnyre antri buvo EIB (eurobankininkai). Treti liko Liuksemburgo mėgėjų krepšinio lygoje žaidžianti „Eurobasket“ komanda (euroinstitucininkai). Na ir ketvirti pasiliko penkiese atvykę svečiai iš Vokietijos Hiutenfeldo „Žalčiai” (Vasario 16-osios gimnazija).
Buvo įvairūs konkursai, metimai nuo vidurio salės, moterų metimai avint šlepetes, žiūrovų metimai iš balkono ir vaikų rungtys. Buvo prizai iš Žalgirio klubo, alus iš Lietuvos ir Liuksemburgo, gera nuotaika ir kartais aršūs mūšiai.
Buvo ir daug fotografijų, kurias darė Alwyda ir aš.

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.