Šlaptakis šalia Septfontaines [nr 267]

By skrandis, 2015/11/21

Visų pirma, mus apgavo meteorologai – pabudome ir pro langą pamatėme visai ne tai, ką žadėjo “specialistai”. Tie balvonai rašė, kad visą dieną lis. O už lango gan stiprus vėjas nešė gražius rudeninius debesis, o tarp debesų gausiai ir smagiai švietė saulė. Mes patikėjome gamta ir nusprendėme jai skirti savo dėmesį – susipakavome ir movėme pasivaikščioti po gamtą.

Pasirinkome Septfontaines II  taką, kuris tęsiasi 10 km aplink minėtą miestelį. Atvykome, pajudėjome ir džiaugiamės puikiu, spalvingu dangumi.

Tačiau tada mus apgavo antrą kartą – dangus užsiraukė ir gamta davė lengvo lietučio. Kad dar labiau sutrikdyti, kad ateityje būtų dar neaiškiau, kuo čia tikėti [meteorologais ar matomu optimistiniu vaizdu], po lietaus davė ir šlapdribos.

Tenka pripažinti, nebuvome pasiruošę tokioms klastybėms, tad nutraukėme savo ėjimą ir šlapi patraukėme link mašinos. Nusukome gal kokį vieną km, bet vis tiek pasijutome nuskriausti. Negi negali susitarti ir elgtis taip, kaip planuoja? Kas čia per sovietinis mąstymas vienaip galvot, kitaip sakyt, o trečiai daryt? Netvarka….

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.