Ramus Dalheim gervuogių takas [nr 292]

By skrandis, 2016/08/06

Laikas paprastiems pasivaikščiojimams. Ypač todėl, kad neramių buvo ir netrukus vėl bus, o ramiems pasitaikė ir labai tinkamas oras. Po tradicinio pasivoliojimo lovoj, po tradicinių pusryčių su blynais ir kava, po trumpo pasvarstymo, mes jau miestelyje Dalheim.

Nuo čia mūsų laukia 8 km šalia miškų ir miškuose. Trasa nesudėtinga, bet šį kartą ėjome ilgiau nei paprastai tokio sudėtingumo trasas praeiname. Ir priežastis to paprasta – vos išėję iš Dalheim kaimo, užtikome pakelėse gausybę gervuogių, kurių gan nemažas kiekis jau prinokusių. Sau, Medeinai, sau, Medeinai…. Na taip ir pastrigome kuriam laikui. Šiaip ne taip išsiveržę iš šios peklos, tolimesnę trasą įveikėme gerokai paprasčiau.

Na gal dar vienoj pamiškės aikštelėje užtrukome, kai nusprendėme išgerti vandens ir šiek tiek pamaitinti ir ištraukt iš nešioklės Medeiną. Šalia esantis auksinis laukas tiesiog šaukte šaukė pasidaryti fotosesiją… :]

Na o toliau, smagiai, lėtai ir nerūpestingai ėjome atgal iki mašinos. Tokie savaitgalio pasivaikščiojimai – tobula priemone išsivalyti galvas ir plaučius. Tobula ir būtina.

 

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.