Savi dėl savų – 10-asis jubiliejinis NeLKL

By skrandis, 2017/03/11

Galima būtų teigti, kad Kauno komanda “Savi” specialiai neatvyko į tradicinį kasmetinį NeLKL (Nepriklausomų lietuvių krepšinio Liuksemburge turnyrą). Ne dėl to, kad nusibodo būti pirmiems. Ne dėl to, kad nesitikėjo vėl būti pirmais. O dėl to, kad šis turnyras yra jubiliejinis 10-asis ir po penkių pirmų vietų [2012, 2013, 2014, 2015, 2016] iš eilės “Saviems” atrodo tiesiog gražu leisti laimėti ir kitiems – turnyro organizatoriams “Baltams” :]

Todėl šiemet kauniečių tradicijos buvo šiek tiek atidėtos į šoną ir suteiktas šansas kitiems. Na, ne visai kitiems – irgi saviems, tik “Baltams”. Juolab, kad šiemet šiame turnyre aš gavau malonumą atstovauti “Baltus”.

Taigi ir vėl kova, ir vėl aikštelėje pasistumdymai, ir vėl vilniečiai ant kelio, ir vėl pirma vieta. Kovo 11-ajai – Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti jubiliejinis 10-asis Nepriklausomų lietuvių krepšinio lygos turnyras [NeLKL] baigėsi ir čempionais tapo “Baltai”. Antra vieta – “A komanda” iš Vilniaus, trečia vieta- “Racing”, ketvirta vieta – “Eurobasket”.

Ką gi, jei dėl netikėtų priežasčių K11 turnyras bus ir 11-ą kartą, “Savi” iš Kauno sugrįš.

 

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.