Howald trumpai [nr 235]

By skrandis, 2014/10/04

Šeštadienį skyrėme namų darbams, kuriuos turėjome padaryti. Mudviejų projekto terminams artėjant, neišvengiamai atsiranda veiklos, kurios paprastai nedarytume ir net nesuktume galvos dėl to. Bet sukti tenka. Visgi net ir tokiu atveju mudu nusprendėm neužsisėdėti namuose ir pajudėti, kol oras puikus ir gamta tokia maloniai rudeniška. Šalia mūsų liuksemburginių namų yra pasivaikščiojimo takas nuo Hesperange didžiojo tilto iki Howald parduotuvių ir biurų kvartalo, kurį ir išnaudojame.

Nuo namų iki tako pradžios – apie 5 min. Pakeliui aplankėme antrojo pasaulinio karo aukų paminklą, ant kurio nugulęs ir lietuvio vardas

Nuo route de Thionville takas įlenda į miškus, kurie pridengia Drosbech upelį. Čia gausybė paukštukų [kurie suskris į Pauksht], bėgiojančių piliečių, kalnų dviračiais lakstančių sportinykų.

Po dar vienu tiltu praeina tokie patys vaikščiotojai kaip ir mes. Gal tik vyresni, be fotiko ir labiau susitelkę į ėjimą. Mums rūpi paukščiai, gamta, garsai ir spalvos.

Išėjus į Howald prekybinio rajono teritoriją, mums parūpo ir Adventure parduotuvė. Ten aš imčiau belekiek daiktų, jei tik aš pats sau leisčiau :] Šį kartą irgi nesusilaikėm, bet apsiribojom dviem pirkiniais rudeniui. Tada vėl patraukėm į taką ir linksminami voverių, kurių sutikome apie 6-8 vnt, pajudėjome link namų.

 

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.